Cesc Pujol

“M’interessa explorar la poètica de la imatge com una força comunicativa a través del meu propi llenguatge.

Malgrat els diferents registres, els meus treballs i il·lustracions destil·len la meva passió pel dibuix i pel gravat,  potser és per això que m’agrada fer un tractament curós de les imatges posant una especial atenció a la part artesanal  del procés, i tot plegat, juntament amb la meva curiositat, m’empenyen de vegades a l’experimentació gràfica i a cercar nous horitzons.”

Biografia

Premi Modest Prats de conte il·lustrat, 2018.

Beca Kreas 2012 (Ajuntament de Girona).

Beca de “creació en gravat 2011”, (EMA) sota la direcció tècnica de Sebi Subirós i la direcció artística d’Àlex Nogué.

Llicenciat en Història per la Universitat de Girona, també cursà il·lustració a l’Escola de la Dona (Barcelona). El seu interès per descobrir noves expressions gràfiques el van dur a l’aprenentatge dels recursos digitals als “workshops de primavera” de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja (Barcelona) i tècniques de gravat a l’Escola Municipal d’Art de Girona.

Exposició col·lectiva: “Ruta de l’Art”, Claustre de Santa Clara (Castelló d’Empúries), 2018.

La seva obra ha estat exposada:Exposició col·lectiva: “Ruta de l’Art”, Claustre de Santa Clara (Castelló d’Empúries), 2017.

Exposició col·lectiva: “Ruta de l’Art”, Claustre de Santa Clara (Castelló d’Empúries), 2016.

Exposició individual: “Més enllà de la pineda”, Centre Cultural la Mercè (Girona), 2013.

Exposició col·lectiva: “Processos emergents/situacions reals”, Universitat de Barcelona-Centre Cultural la Mercè (Girona), amb el suport de la Fundació Felícia Fuster, 2012.

Exposició individual: “De ser-hi”, Palau Solterra (Girona), amb el suport de l’Associació dels Amics del Museu d’Art, 2011.

A l’estudi: processos en la creació