Cesc Pujol

“M’interessa explorar la poètica de la imatge com una força comunicativa a través del meu propi llenguatge.

Malgrat els diferents registres, els meus treballs i il·lustracions destil·len la meva passió pel dibuix i pel gravat,  potser és per això que m’agrada fer un tractament curós de les imatges posant una especial atenció a la part artesanal  del procés, i tot plegat, juntament amb la meva curiositat, m’empenyen de vegades a l’experimentació gràfica i a cercar nous horitzons.”

 

Biografia

Llicenciat en Història per la Universitat de Girona, també cursà il·lustració a l’Escola de la Dona (Barcelona). El seu interès per descobrir noves expressions gràfiques el van dur a l’aprenentatge dels recursos digitals als “workshops de primavera” de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja (Barcelona) i tècniques de gravat a l’Escola Municipal d’Art de Girona.

Va gaudir de la beca de “creació en gravat 2011” (EMA) sota la direcció tècnica de Sebi Subirós i la direcció artística d’Àlex Nogué. L’any següent va guanyar la beca KREAS 2012.

La seva obra ha estat exposada:

Exposició col·lectiva: “Ruta de l’Art”, Claustre de Santa Clara (Castelló d’Empúries), 2017.

Exposició col·lectiva: “Ruta de l’Art”, Claustre de Santa Clara (Castelló d’Empúries), 2016.

Exposició individual: “Més enllà de la pineda”, Centre Cultural la Mercè (Girona), 2013.

Exposició col·lectiva: “Processos emergents/situacions reals”, Universitat de Barcelona-Centre Cultural la Mercè (Girona), amb el suport de la Fundació Felícia Fuster, 2012.

Exposició individual: “De ser-hi”, Palau Solterra (Girona), amb el suport de l’Associació dels Amics del Museu d’Art, 2011.

 

A l’estudi: processos en la creació